• Geert

Yourin lanceert in 2017 vier nieuwe events

Yourin lanceert in 2017 maar liefst vier spiksplinternieuwe events. We stellen onze nieuwe projecten kort even voor: 

  • Lollypop - Het Yourinfestival is al jaren de place to be voor kinderen vanaf het derde leerjaar. Maar vanaf 2017 kunnen ook de allerjongste leerlingen genieten van een festival op hun maat: Lollypop. Op dinsdag 27 juni 2017 kunnen leerlingen uit het eerste en tweede leerjaar zich helemaal uitleven op onze festivalterreinen. Lollypop gaat door op vier locaties in Vlaanderen. Meer info? Klik hier.
  • Timmerdorpen - In de zomer van 2017 kunnen in totaal 600 kinderen op 3 locaties in Vlaanderen een week lang samen timmeren aan een eigen houten dorp. Een uniek concept in Vlaanderen! Meer info? Klik hier.
  • Pretparkrun - In 2017 organiseert Yourin de allereerste pretparkrun in België. Kinderen en hun ouders kunnen na een dagje Bobbejaanland een uniek parcours lopen tussen, naast, achter en op de attracties van Bobbejaanland. Het belooft een geweldige sportieve ervaring te worden. Meer info over de Pretparkrun vind je hier.
  • The Big Bounce - Het eerste outdoor springkussenfestival in Vlaanderen! Enkel toegankelijk voor 18+'ers die willen dansen, zingen en springen op tal van indrukwekkende springkussens. Interesse in The Big Bounce? Klik hier.

Spring, loop, timmer, dans en feest mee met Yourin in 2017! 

Terug naar overzicht